Сглобяеми къщи | Дървени и сламени къщи

На тази страница ще намерите истории за построени къщи и сбъднати мечти. Истории за домове, в които се виждат реалните предимства на дървените сглобяеми къщи с ниски разходи за отопление. Ние сме изключително щастливи, че успяхме да помогнем тези проекти да се реализират и да направим собствениците доволни и горди от постигнатото.

Надяваме се нашите проекти да ви вдъхновят и да ви помогнат да направите по-лесно своя избор за собствена къща. Моля, имайте предвид, че някои от тези къщи са поръчкови къщи, проектирани индивидуално за техните собственици. Ние сме на ваше разположение, за да направим с вас индивидуален проект и да започнем заедно вашата собствена къща мечта!


Вижте нашите готови модели сглобяеми къщи

Модел еднофамилна дървена къща

Kъща А62 е с отлично разпределение и максимален комфорт на обитаване предвид размерите си. По-високият покрив на дневната зона и по-ниският на зоната за сън предопределят убедителния, съвременен силует на къщата отвън, както и практичния и красив интериор.

Еднофамилна къща 62 м²
спонец дървени къщи

Едноетажната сглобяема къща А75 впечатлява със своето оригинално разпределение. Закътаният, покрит декинг, на който се излиза директно от дневната, осигурява връзка с природата, като същевременно пази от любопитни погледи.

Еднофамилна къща 75 м²
индивидуални модели дървени къщи

Ние не се ограничаваме в изпълнението само на типовите проекти от нашия каталог. Предлагаме Ви изготвяне на индивидуални проекти и цялостна документация, готова за одобрение в съответната община и/или изготвяне на оферта за строителство по предоставен от Вас проект.

Индивидуални проекти