Вътрешно обзавеждане

За нас е важно вътрешното обзавеждане в една къща да отговаря на нейния дух и стил. Вярваме, че ние вдъхваме живот на нашите къщи, правим ги така, че да бъдат част от семейството и да носят неговите традиции. Вътрешната среда е неизменна част от всичко това.

Предлагаме вътрешното обзавеждане, включващо интериорен дизайн, различни видове интериорни врати, вътрешни дървени стълбища, разнообразни подови покрития и други.


ПРОЗОРЦИ

дограмапрозорец

Също както покривът, прозорците са много важна част от къщата. Ето защо, ние обръщаме специално внимание на този елемент и държим да са направени от качествени профили, да са правилно проектирани, с надежден обков и добър стъклопакет.

Това е мястото, където една къща има най-големи загуби на топлина. Затова, в базовата цена на нашите къщи сме заложили на PVC профили, в цветове отговарящи на съответния модел къща.

Предоставяме възможност и за поставяне на по-устойчивите на атмосферни влияния алуминиеви профили, с прекъснат термомост.
И не на последно място – предлагаме дървена дограма, чиито качества са неоспорими.

Отчитайки климатичните особености на България, за остъкляването на нашите къщи препоръчваме троен стъклопакет, като, разбира се, окончателният избор е право на клиента.ВРАТИ

При избора на интериорни врати, клиентът може да избира между врати от масивна дървесина, ламиниран MDF и фурнирован MDF.
В нашата базова цена сме предвидили врати от фурнирован MDF.СТЪЛБИЩА

стълбище

Вътрешните стълбища в къщи „СПОНЕЦ“ могат да бъдат изработени от дъб, бук или иглолистна дървесина.

За парапетите можем да ви предложим различни материали, като дърво, неръждаема стомана или стъкло.

Като част от интериорния дизайн, тези детайли се уточняват допълнително с клиента.ПОДОВИ ПОКРИТИЯ

подово покритие

В зависимост от Вашите желания, за подовите покрития предлагаме различни решения от масивен, масивен трислоен или ламиниран паркет.ИНТЕРИОРНИ СТЕНИ

панел

Интериорните стени са изградени от екопанели, които са повърхностно шпакловани, грундирани и боядисани с екологично чисти и дишащи материали.ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

За наистина завършен продукт, предлагаме услугите на интериорен дизайнер, който може да ви консултира за материали, цвят, декориране и обзавеждане.

Ще ви помогнем да реализирате своята визия за живот в уютен и качествен дом.Вижте още