Допълнителни услуги

След строителството на сградата, следват довършителните дейности. Ние предлагаме широк спектър от услуги, покриващи всички необходими условия, които да направят дома съвършен. Това включва поставянето на слънцезащити и външни щори, санитарен фаянс и оборудване за баня, ВиК инсталация, електрическа инсталация, ключове, осветителни тела, контакти, външни настилки и покрития.

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

къща от дърво

Контролирането достъпа на слънчева светлина през прозорците гарантира не само уюта, но и цялостното подобряване на жизнената среда на сградата, допринасяйки и за нейната енергийна ефективност.

Можем да ви предложим разнообразни варианти за слънцезащита и външни щори.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ИНСТАЛАЦИЯ, КЛЮЧОВЕ, ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА, КОНТАКТИ

дървени стълбища

За изграждането на електрическата инсталация, в нашата система сме предвидили технологични пространства, където окабеляването може да бъде поставено прилежно, без да нарушава топлоизолацията на къщата.

Видът, цветът и марката на ключовете, контактите и осветителните тела, се уточняват допълнително с клиента.

САНИТАРЕН ФАЯНС И ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

Санитарният фаянс и оборудването за баня се доставя от местни търговци, след допълнитена уговорка с клиента.

Bathroom
Bathroom

ВиК ИНСТАЛАЦИЯ

дървено скеле

За изграждане на водопреносната система използваме полипропиленови (PPR) тръби, предназначени за пренос на топла и студена питейна вода.

За канализационната система използваме PVC канализационни тръби, предназначени за изграждане на вътрешни тръбни системи.

ВЪНШНИ НАСТИЛКИ

Decking

За оформлението на верандите на нашите къщи, предлагаме декинг системи от термодърво, лиственица, вакуумноимпрегниран декинг, както и различни видове екзотична дървесина.

Видовете материали и цветове се уточняват допълнително с клиента.

ВИЖТЕ КЪЩАТА В ЛЯСКОВЕЦ

ПОКРИТИЯ

Wooden House

Правилната защита на видимите дървени елементи е гаранция за дълготрайността и свежия вид на сградата. Избрали сме да работим с най-добрите в тази област. Продуктите OSMO са произведени на основата на грижливо пречистени растителни масла и восъци. След изсъхване всички повърхности са абсолютно безвредни за човека, животните и растенията.

ВИЖТЕ КЪЩАТА В БОЕРИЦА

Вижте още