За нас

През 2007 година, с много ентусиазъм и любов към дървото, създадохме фирма „Спонец“ ООД. Професионалната ни подготовка и страстта ни към работата, бяха добрата основа, върху която изградихме нашия бизнес.

През всичките тези години, в контакти с колеги и клиенти, през международни изложения и в неразривна връзка с традициите и природата, развихме и наложихме на пазара продукт, роден от стремежа ни към постигане на съвършенство в средата за обитаване.


Дейността ни е фокусирана в изработването на разнообразни видове дървени конструкции и по-специално – в изграждането на дървени нискоенергийни къщи.

Предлагаме продукти с отлично качество, съчетаващи в себе си екологични материали, висока степен на функционалност и енергийна ефективност и не на последно място – естетична изработка.

Смело можем да заявим, че сме сред най-добрите в изграждането на дървени къщи и нискоенергийни къщи, с богат опит в тази област.
Проектите ни се ръководят от висококвалифицирани професионалисти, с много богат опит в строителството с дърво и изграждането на дървени конструкции.

Обръщаме внимание на всеки един детайл, като част от нещо голямо, защото знаем, че това, което ни отличава от останалите, е именно прецизността на изработка на всяка една сглобка и елемент.

Защото, едно от най-важните неща за нас е, постигането на удовлетворение от добре свършената работа.

Вижте нашите проекти


Иван Димов

отдел „Проектиране и оферти“

иван димов спонец

Димитър Атанасов

отдел „Строителство“

Димитър Атанасов спонец

Свържете се с нас

 

Контакти