Избор на Материали и Услуги

 

Най-важният елемент за изграждането на един сигурен, комфортен и уютен дом, са качествените материали. Ние осигуряваме най-добрите материали за дървените къщи, които строим. За нас е важно клиентите ни да останат доволни от избора си и чрез работата си ги убеждаваме, че са взели правилното решение.

Желанието ни е да ви помогнем да изберете най-подходящия дом за вас, давайки ясен поглед върху видовете материали и възможностите, които те предлагат.

Материалите, с които работим, са произведени в Германия, Австрия, Чехия и България, и притежават всички необходими сертификати за качество.


екопанели

Екопанели

Екопанелите се изработват от естествени материали – слама, пресована в среда на високо налягане и температура, без използване на лепящи агенти. Полученият в резултат на тази обработка модул, се обвива в рециклирана хартия.

Технологията на производство на екопанелите предопределя и уникалните им експлоатационни качества – естествена механична здравина, високо ниво на термоизолация, висока акустична интерферентност.

Вижте още

дървена конструкция

Основно строителство

Ние предлагаме само качествени продукти и материали, които се отразяват на външния и вътрешния вид на една завършена къща. Строим нашите дървени къщи така, както бихме живяли в тях с нашите семейства – сигурно, удобно и уютно. Основното строителство на сградите ни включва: носещата конструкция от дървен материал, интериорни стени и топлоизолация с ЕКОПАНЕЛИ, покривни системи, външни облицовки и прозорци с различни видове дограма.

Вижте още

вътрешно обзавеждане

Вътрешно обзавеждане

За нас е важно вътрешното обзавеждане в една къща да отговаря на нейния дух и стил. Вярваме, че ние вдъхваме живот на нашите къщи, правим ги така, че да бъдат част от семейството и да носят неговите традиции. Вътрешната среда е неизменна част от всичко това.

Предлагаме вътрешното обзавеждане, включващо интериорен дизайн, различни видове интериорни врати, вътрешни дървени стълбища, разнообразни подови покрития и други.

Вижте ощедървена конструкция

Допълнителни услуги

След строителството на сградата, следват довършителните дейности. Ние предлагаме широк спектър от услуги, покриващи всички необходими условия, които да направят дома съвършен. Това включва поставянето на слънцезащити и външни щори, санитарен фаянс и оборудване за баня, ВиК инсталация, електрическа инсталация, ключове, осветителни тела, контакти, външни настилки и покрития.

Вижте още