Дървена къща в Лясковец

дървен покрив
дървена къща
клик покрив
дървена фасада
дървен покрив
дървена еко къща
дървена къща лясковец

Къщата в Лясковец е едноетажна дървена къща с разгъната застроена площ 170 кв.м, заедно с верандата. Просторна дневна с кухня, две спални, две бани, 1 тоалетна, кабинет, гардеробна, техническо помещение и антре. Фасадата е направена от дървен фасаден профил от смърч. Омаслена е с масло RUBIO в няколко цвята.


сламена къща

Основно строителство и довършителни работи

За построяването на дървената къща в Лясковец използвахме технология ЕКО 2. Това е дифузно отворена система на външните стени, чрез която имат способността да поемат и отдават влагата, регулирайки по този начин влажността на въздуха в къщата. Системата не позволява кондензирането на водните пари във вътрешността на стената, независимо дали къщата се oтоплява през зимата или охлажда през лятото. Така носещата конструкция е защитена от увреждане.

Екопанелите са в основата на изграждането на къщата и с тях избягваме употребата на стиропор и други вредни за човека материали, решавайки трите основни проблема на една сграда: топлоизолация, шумоизолация и влага.


сламена къща

дървена къща
Информация за проекта:
  • РЗП – 170 м2
  • Просторна дневна с кухня, две спални, две бани, 1 тоалетна, кабинет, гардеробна, техническо помещение и антре.
  • Фасада от дървен фасаден профил от смърч. Омаслена е с масло RUBIO в няколко цвята.
  • Дървена дограма – материал дъб.
  • Покрив – ламарина клик система.


Сподели този проект

Вижте още от реализираните ни проекти

дървени стълби

Дървената къща във Варна е едноетажна постройка с разгъната застроена площ 90 кв.м. Състои се от просторна дневна с кухня и веранда, две спални, баня, антре и техническо помещение.

Дървена къща Варна
спонец дървени къщи

Сламената къща в Сива Река е едноетажна сглобяема къща с разгъната застроена площ 340 кв.м. Състои се от просторна дневна с веранда, три спални, две бани, антре, килер, мокро помещение, техническо помещение и склад в гаража.

Сламена къща Сива Река