Дървена къща във Варна

Дървената къща във Варна е едноетажна постройка с разгъната застроена площ 90 кв.м. Състои се от просторна дневна с кухня и веранда, две спални, баня, антре и техническо помещение. Използвахме технология на изграждане на външните стени ЕКО2. Фасадното покритие е от силикатна мазилка.

сламена къща
едноетажна къща
еко къща
дневна с кухня
просторна дневна
дневна с хол
дневна
дървена конструкция


сглобяема къща

Основно строителство, довършителни работи и интериор

Къщата, която построихме във Варна се състои от дневна с кухня и веранда, две спални, баня, антре и техническо помещение. За построяването ѝ използвахме технология на изграждане на външните стени ЕКО2.

Фасадно покритие е от силикатна мазилка, а вътре използвахме интериорна варова мазилка и варова боя. Покривното покритие е с керемиди Тондах. Дървените елементи са покрити с масло OSMO. Вижте повече за материалите и продуктите, които използваме за изработването на дървените къщи.

дървена къща
Информация за проекта:
  • РЗП – 90 м2
  • Дневна с кухня и веранда, две спални, баня, антре, техническо помещение.
  • Технология на изграждане на външните стени ЕКО2.
  • Фасадно покритие от силикатна мазилка. Интериорна варова мазилка и варова боя.
  • Покривно покритие керемиди Тондах.
  • Статут: в експлоатация.


Сподели този проект

Вижте още от реализираните ни проекти

сламени къщи

Сламената къща в Сива Река е едноетажна сглобяема къща с разгъната застроена площ 340 кв.м. Състои се от просторна дневна с веранда, три спални, две бани, антре, килер, мокро помещение, техническо помещение и склад в гаража

Сламена къща Сива Река
спонец дървени къщи

Двуетажна дървена сглобяема къща с модерна архитектура и максимално удобно разпределение на вътрешните пространства. Носещата конструкция е хибридна – комбинация от дърво и стомана.

Сглобяема къща в Предбалкана