Къща в Горна Малина

Сглобяемата къща в Горна Малина е солидна двуетажна постройка с обща разгъната застроената площ от 190 кв.м. Успяхме да извършим цялостната строителна работа в рамките на 5 месеца, което включваше и поставянето на основите. Технологията на изграждане на външните стени е ЕКО 3, гарантираща ниски разходи и топлина.

Durvena Kushta Izolacia
Kushta Gorna Malina
Durvena Kushta Stai
Durvena Kushta Vunshni Steni
Durvena Kushta Paneli
дървена структура
семейна къща
Основно строителство

Дървената къща в Горна Малина е солидна двуетажна сграда, със удобно и практично разположение. На 1 етаж се намират дневна с кухня, техническо помещение, баня с тоалетна и кабинет. На втория етаж са три спални, мокро помещение, баня с тоалетна.

Работата ни по изработването на сглобяемата къща включваше цялостния строеж, до външно напълно завършена постройка, а във вътрешната част – шпакловани стени и замазка на пода.

нискоенергийна къща
Информация за проекта:
  • РЗП – 190 м2
  • 1 етаж: дневна с кухня, техническо помещение, баня с тоалетна, кабинет
  • 2 етаж: три спални, мокро помещение, баня с тоалетна
  • Технология на изграждане на външните стени – Еко 3
  • Година на строеж – 2017


Сподели този проект

Вижте още от реализираните ни проекти

сламена къща спонец

За построяването на дървената къща в Лозен използвахме хибридна технология на строителство. Съчетание между две основни системи: система на Ekopanely и външни стени от панели с дървена конструкция и пресована слама с дебелина 40 см. на ECOCOCON.

Сламена къща Лозен
спонец дървени къщи

Дървената къща във Варна е едноетажна постройка с разгъната застроена площ 90 кв.м. Състои се от просторна дневна с кухня и веранда, две спални, баня, антре и техническо помещение. Използвахме технология на изграждане на външните стени ЕКО2.

Дървена къща Варна