Дървена къща във Велчево

Дървената къща във Велчево е компактен и практичен проект, който е пример за това как подобна къща може да се завърши в рамките на само 3 месеца. Работата ни по него обхващаше цялостното изграждане с изключение на вътрешното обзавеждане. Технологията на изграждане на външните стени е ЕКО 2 – максимално пестяща енергията и запазваща я в сградата.

екокъща велчево
къща велчево
външна изолация
kushta-durvena-konstrukcia
kushta-eco-paneli
kushta-durveni-gredi
durveni-gredi
пасивна къща
Основно строителство и довършителни работи

Тази едноетажна сглобяема къща съдържа в себе си всичко необходимо, от което се нуждае едно семейство. На етажа са разположение две спални, дневна с кухня, баня с тоалетна и складово помещение. Разгърнатата застроена площ е 78 кв.м.

еко къща
Информация за проекта:
  • РЗП – 78 м2
  • 1 етаж: 2 спални, дневна с кухня, баня с тоалетна, складово помещение
  • Технология на изграждане на външните стени – Еко 2
  • Година на строеж – 2016


Сподели този проект

Вижте още от реализираните ни проекти

нискоенергийна къща

Къща Виена се състои от два етажа, като на първия етаж са разположени: дневна, кухня, кабинет и баня с тоалетна. На втория етаж има три спални, гардеробна, както и две бани с тоалетна. Работата ни по къща Виена включваше цялостния строеж, включително и довършителните дейности.

Дървена къща Виена
спонец дървени къщи

Къща Трявна е модерна едноетажна постройка, състояща се от дневна с кухня, две спални, две бани с тоалетна и задължително антре. Работата ни по къщата включваше цялостния строеж, както и външните стени, които са изградени по технология ЕКО 2. Цялостното строителство ни отне 3.5 месеца.

Дървена къща Трявна

Вашият коментар