Сглобяема къща Сива река

Сглобяемата къща в Сива Река е едноетажна къща с разгъната застроена площ 340 кв.м. Състои се от просторна дневна с веранда, три спални, две бани, антре, килер, мокро помещение, техническо помещение и склад в гаража. Използвахме хибридна технология на строителство, съчетание между две системи: система на Ekopanely и външни стени от панели с дървена конструкция и пресована слама с дебелина 40 см.

Ednoetajna Kushta
Durvena Kyshta
Slamena Kushta
Sglobyaema Kushta
Kushta S Garaj
Durvena Fasada
Porkivna Konstrukcia
Pokriv Durvo
Durvena Konstrukcia
Durven Pokriv
Durvena Vrata

сглобяема къща
Основно строителство и довършителни работи

Технологията на строителство е хибридна. Тя е съчетание между две системи: системата на Ekopanely и външни стени от панели с дървена конструкция и пресована слама с дебелина 40 см.

Фасадното покритие е от висококачествена варова мазилка с варова боя. Къщата е с дървена дограма с дебелина на профила 92 мм. Използвахме финишно покритие на дървените елементи с масло OSMO.

Информация за проекта:
  • РЗП – 340 м2
  • Просторна дневна с веранда, три спални, две бани, антре, килер, мокро помещение, техническо помещение и склад в гаража.
  • Хибридна технология на строителство.
  • Фасадно покритие от висококачествена варова мазилка с варова боя.
  • Статут: в процес на строителство
дървена къща

Сподели този проект

Научете повече

дървени стълби

Най-важният елемент за изграждането на един сигурен, комфортен и уютен дом, са качествените материали. Ние от „Спонец“ осигуряваме най-добрите материали за къщите, които строим за нашите клиенти.

Основни материали
спонец дървени къщи

Свържете се с нас и ни споделете за какъв дом мечтаете. Ние ще се радваме да ви помогнем да сбъднете мечтата си.

Свържете се с нас