Сламена къща в Сива река

Сламената къща в Сива Река е едноетажна сглобяема къща с разгъната застроена площ 340 кв.м. Състои се от просторна дневна с веранда, три спални, две бани, антре, килер, мокро помещение, техническо помещение и склад в гаража. Използвахме хибридна технология на строителство, съчетание между две системи: система на Ekopanely и външни стени от панели с дървена конструкция и пресована слама с дебелина 40 см.

Ednoetajna Kushta
Durvena Kyshta
Slamena Kushta
Sglobyaema Kushta
Kushta S Garaj
Durvena Fasada
Porkivna Konstrukcia
Pokriv Durvo
Durvena Konstrukcia
Durven Pokriv
Durvena Vrata


сглобяема къща

Основно строителство и довършителни работи

Технологията на строителство е хибридна. Тя е съчетание между две системи: системата на Ekopanely и външни стени от панели с дървена конструкция и пресована слама с дебелина 40 см.

Фасадното покритие е от висококачествена варова мазилка с варова боя. Къщата е с дървена дограма с дебелина на профила 92 мм. Използвахме финишно покритие на дървените елементи с масло OSMO.

Информация за проекта:
  • РЗП – 340 м2
  • Просторна дневна с веранда, три спални, две бани, антре, килер, мокро помещение, техническо помещение и склад в гаража.
  • Хибридна технология на строителство.
  • Фасадно покритие от висококачествена варова мазилка с варова боя.
  • Статут: в процес на строителство
дървена къща


Сподели този проект

Вижте още от реализираните ни проекти

сглобяеми дървени къщи

Двуетажна дървена сглобяема къща с модерна архитектура и максимално удобно разпределение на вътрешните пространства. Носещата конструкция е хибридна – комбинация от дърво и стомана.

Сглобяема къща в Предбалкана
спонец дървени къщи

Дървената къща в Боснек е един от емблематичните ни проекти. Използваните материали са от високо качество, носещи топлина и уют и допринасящи за много ниски разходи за отопление през зимните месеци.

Дървена къща Боснек