Дървена къща във Виена

Дървена къща Виена е един от най-трудните ни изпълнени проекти, но и също един от най-удовлетворяващите като краен резултат. Мястото на обекта беше с много голяма денивилация на терена, без възможност за достъп на техника и затова целия труд като изнасяне на материали, вдигане и поставяне се случваше с ръчен труд.

къща виена
външна мазилка
дървен под
стая със стълбище
скеле къща
строеж скеле
дървени греди строеж
дървен строеж
дървено скеле строеж
дървени основи
полагане стена
еко къща
Основно строителство и довършителни работи

Работата ни по къща Виена включваше цялостния строеж, включително и довършителните дейности. Успяхме в рамките на 4 месеца да направим всичко, което се изискваше от нас, като постигнахме много добър резултат и оставихме доволни клиенти.

Къщата се състои от два етажа, като на първия етаж са разположени: дневна, кухня, кабинет и баня с тоалетна. На втория етаж има три спални, гардеробна, както и две бани с тоалетна.

ниско енергийна къща
Информация за проекта:


Сподели този проект

Вижте още от реализираните ни проекти

едноетажна дървена къща

Къща Трявна е модерна едноетажна постройка, състояща се от дневна с кухня, две спални, две бани с тоалетна и задължително антре. Работата ни по къщата включваше цялостния строеж, както и външните стени, които са изградени по технология ЕКО 2. Цялостното строителство ни отне 3.5 месеца.

Дървена къща Трявна
спонец дървени къщи

Сглобяемата еко къща в Иваняне е практична и удобна семейна къща на два етажа, построена през 2018 – 2019 година. Изградена е по технологията ЕКО 3, гарантираща ѝ ниски енергийни разходи и топлина.

Сглобяема къща Иваняне