Дървена къща в Плаково

Дървената къща в Плаково е изградена по примера на старите български възрожденски къщи. За направата ѝ са използвани основите на стара плевня, която превърнахме в прекрасна двуетажна къща, носеща духа на старите традиции. Усилията, които положихме, си струваха напълно, което беше потвърдено накрая от доволните стопани.

Plakovo kyshta dvor
Plakovo dyrvena kyshta
Plakovo
kashta Plakovo
dyrvena kyshta gredi
Plakovo osnovi
Plakovo dyrvena konstrukcia
kashta Plakovo
българска къща
Основно строителство и довършителни работи

Изработването на сглобяемата къща включваше построяването на дървена конструкция с уникални сглобки на дървените елементи. Освен това положихме покрив и направихме вътрешно дървено стълбище.

ниско енергийна къща
Информация за проекта:
  • РЗП – 180 м2
  • Година на строеж – 2008
  • Ръчна изработка на класическа дървена конструкция
  • Стилово изпълнение – Българска възрожденска къща


Сподели този проект

Вижте още от реализираните ни проекти

сглобяеми дървени къщи

Дървената къща във Велчево съдържа в себе си всичко необходимо, от което се нуждае едно семейство. На етажа са разположение две спални, дневна с кухня, баня с тоалетна и складово помещение. Разгърнатата застроена площ е 78 кв.м.

Дървена къща Велчево
спонец дървени къщи

Къщата се състои от два етажа, като на първия етаж са разположени: дневна, кухня, кабинет и баня с тоалетна. На втория етаж има три спални, гардеробна, както и две бани с тоалетна. Работата ни по къща Виена включваше цялостния строеж, включително и довършителните дейности.

Дървена къща Виена